Logo společnosti
Prodejní doba

Pondělí - Pátek:
08.00 - 17.00 hod.

Sobota:
08.00 - 11.30 hod.

Zásady ochrany osobních údajů

Správce osobních údajů

Osobním údajem se rozumí jakákoliv informace, případně kombinace více informací, které lze využít k identifikování konkrétní fyzické osoby (např. jméno a příjmení, e-mail, IČO, lokace nebo IP adresa).

Správcem osobních údajů podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „GDPR“) je:

MultiMarket Telč, spol. s r.o. se sídlem Svatoanenská 338, 588 56 Telč
IČO: 48906964, DIČ: CZ48906964
Kontaktní e-mail: mmt@multimarket-telc.cz
(dále jen „Správce“)

Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

Důvody zpracování osobních údajů

Přehled zpracovávaných osobních údajů

Důvod Účel Údaje Zdroj údajů Příjemci (zpracovatelé)
Plnění smlouvy Vyřízení dotazu nebo poptávky Jméno, e-mail, případně další sdělené osobní a kontaktní údaje E-mail, kontaktní formulář Subdodavatelé, e-mailové služby, cloudová úložiště
Plnění smlouvy Vedení účetnictví Jméno a příjmení, adresa, fakturační a dodací údaje, telefon, e-mail Zákaznická komunikace, faktury Subdodavatelé, e-mailové služby, cloudová úložiště
Oprávněný zájem Analýza návštěvnosti, odhalování chyb serveru, prevence podvodů a útoků Identifikátory uživatelů, IP adresy Pohyb uživatele na webu, zobrazení chybové stránky Google Analytics, hostingové služby

Doba uchovávání údajů

Používání cookies

Tento web ke svému provozu využívá technologii cookies. Cookies jsou malé soubory, který Váš prohlížeč čte nebo ukládá na Vašem koncovém zařízení (počítači, mobilu). Díky cookies je web schopen zapamatovat si Vaše volby nebo třeba obsah nákupního košíku.

Podle účelu dělíme cookies do kategorií:

Informace o používaných cookies, kromě nezbytných a funkčních:

Kategorie cookies Služba a odkaz na více informací
Analytické a výkonnostní cookies Google Analytics
Toplist

Doba platnosti cookies je maximálně 2 roky.

Zakázat nebo omezit používání cookies můžete změnou nastavení vašeho prohlížeče, avšak některé funkce webu pak nemusí fungovat správně. Nastavení cookies se u jednotlivých prohlížečů liší, více informací na odkazech:

Vaše práva

Pomocí výše uvedeného kontaktního e-mailu můžete uplatnit:

Pokud nebudete s řešením Vaší žádosti spokojeni, můžete také podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Závěrečná ustanovení


Tyto podmínky nabývají účinnosti dne 25. 5. 2018.

webdesign: Štěpán Mátl
© 2018 MultiMarket Telč, spol. s r.o. | Ochrana osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.     OK   Další informace